Tjänster

En komplett glasmästare

Vi erbjuder alla typer av glasarbeten och glasentreprenader till både privatpersoner, organisationer, företag och bostadsrättsföreningar. Vi kan utan problem ta oss an större glasentreprenader på stora byggen , men känner oss lika bekväma med att hjälpa dig som privatperson med ett glasarbete eller en reparation i hemmet.

Vi har bredden och kompetensen för det du vill ha hjälp med. Kontakta oss idag så hjälper vi dig!

Glasentreprenader för företag

På större glasentreprenader jobbar vi främst med byggföretag, fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och butiker. Här kan vi agera arbetsledare eller samarbeta med andra hantverkare för att göra bygget så smidigt som möjligt. Att sätta in glas är ofta ett avgörande steg i en byggprocess, där man för första gången får en glimt av hur det färdiga resultatet kommer att bli. Vi har varit en del av många spännande byggprojekt i Göteborg genom åren, på byggnader där fönster och andra glaspartier verkligen haft och har stor betydelse för helhetsupplevelsen.

vacker trappa med glasräcke i Göteborg

Speciallösningar för privatpersoner

Förutom att utföra reparationer av till exempel trasiga fönsterrutor kan vi även hjälpa dig med andra typer av glasarbeten. Genom åren har vi hjälpt många bostadsägare med roliga glaslösningar, till exempel i kök eller badrum. Vi kommer gärna med förslag om du till exempel vill ha ett alternativ till kakel bakom köksbänken, och du får hemskt gärna vända dig till oss om du har en egen idé som involverar glas. Det du vill ha gjort, det löser vi!

Snabb hjälp med allt inom glas